21/10/2015

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

 

 

Απονομή τιμητικής φανέλα της ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στα φροντιστήρια  π ρ ό τ α σ η , χορηγό των ομάδων βόλεϊ του συλλόγου.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα βόλεϊ Νεανίδων πέτυχε ο ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου το βράδυ της περασμένης Κυριακής. 

Τα κορίτσια της Ένωσης, έχοντας τη ζεστή συμπαράσταση των φιλάθλων τους στο κλειστό του Γαλατσίου αλλά και τη χορηγική στήριξη των φροντιστηρίων  π ρ ό τ α σ η , επικράτησαν άνετα επί του ΑΣΠ Σάλαμμον με 3-0 σετ.  

Πριν τον αγώνα, ο πρόεδρος της Ένωσης, Τάσος Πασπάλας, παρέδωσε συμβολικά, τιμητική φανέλα του συλλόγου στους χορηγούς - διευθυντές των φροντιστηρίων πρόταση, Σάκη Σπανό και Βαγγέλη Ντάλη.  

Τους ευχόμαστε να κάνουν πάντα τόσο καλές εμφανίσεις

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο κλειστό Γήπεδο του Άλσος Βέϊκου, πριν τον αγώνα Νεανίδων του αγωνιστικού τμήματος Βόλεϊ της Ένωσης Γαλατσίου,  σε μια σύντομη τελετή ο παραιτηθείς πρόεδρος Τάσος Πασπάλας απένειμε την Φανέλα της ομάδας και ευχαρίστησε τα Φροντιστήρια «Πρόταση» για την προσφορά τους σε αθλητικό υλικό και συγκεκριμένα για την χορηγία αθλητικών εμφανίσεων σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του γυναικείου τμήματος Βόλεϊ. Σε μια σύντομη  διαδικασία ο κύριος Πασπάλας ευχαρίστησε τους παραβρεθέντες χορηγούς και συντελεστές των ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ «ΠΡΟΤΑΣΗ» Σάκη Σπανό και Ευάγγελο Ντάλη για την ευγενική τους προσφορά προς την «Α.Ε.Σ. ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ» και τόνισε την μεγάλη σημασία της χορηγίας τους προς τον σύλλογο αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνει ολόκληρη η κοινωνία και μαζί της ο αθλητισμός. Ο κύριος Πασπάλας ενώ ευχαρίστησε τον κύριο Ντάλη και τον κύριο Σπανό, ζήτησε και απέσπασε αυτή η σχέση φιλίας που δημιουργήθηκε ανάμεσα στο σύλλογο και στα φροντιστήρια «πρόταση» να συνεχιστεί και τις επόμενες χρονιές με αντίστοιχη προσφορά και στα υπόλοιπα τμήματα της ομάδας. Στη συνέχεια ο παραιτηθείς πρόεδρος χαιρέτησε μια μια τις παίκτριες και τις ευχαρίστησε για τις χαρές που έζησε μαζί τους και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια και πάντα πρωταθλήτριες στον αθλητισμό αλλά και στους στόχους της ζωής τους .

 
Για την Α.Ε.Σ. Ένωση Γαλατσίου 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
  Συνοδευτικά αρχεία
Δεν έχουν προστεθεί συνοδευτικά αρχεία.

Photo Gallery

 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε, και να λαμβάνετε, το ενημερωτικό μας δελτίο.